Despre mine

 

Povestea dintre mine și dezvoltarea personală a început cu mai bine de 7 ani în urmă, când am intrat într-un colectiv de psihoterapeuți de orientare cognitiv-comportamentală. Nu-mi trecea prin minte atunci că voi ajunge să activez în domeniu, doar că tot interacționând cu ei și învățând și aplicând principiile CBTiste, am observat cum perspectiva mea asupra vieții începe să se schimbe, să devină mai realistă, și dacă mi-aș vedea viața ca pe un film, aș spune că m-am transformat dintr-un simplu actor care joacă un rol pe pilot automat, în regizoare, scenaristă și actriță principală. Colegii mei și-au dat seama cu mult înaintea mea că am anumite calități înnăscute care mă recomandă ca un bun terapeut (precum empatia, răbdarea și ascultarea activă) și recunosc că dacă i-aș fi ascultat de la început, cel mai probabil ne-am fi întâlnit cu mult mai devreme. :)

În urmă cu 4 ani am realizat că psihoterapia a devenit o pasiune, așa că specializarea a venit în mod natural. La începutul lui 2018 am făcut o serie de cursuri introductive în psihologie, apoi între 2018 și 2019 am urmat un master cu specializare în terapie cognitiv-comportamentală la Institute of Counseling din UK. Din 2020 până în prezent am făcut nenumărate cursuri unde am avut ocazia să învăț și să 'fur' meserie de la unii dintre cei mai buni terapeuți din domeniu.

Câte ceva mai personal despre mine: iubesc copiii și pisicile, citesc foarte mult și imi place să râd, să cânt, să dansez și să colorez. Sunt veselă în 90% din timp și (puțin prea) organizată. Mi-ar face plăcere să te susțin și să te îndrum să te cunoști, să te înțelegi mai bine, să dezvolți anumite deprinderi și să pui în practică în viața ta de zi cu zi acele tehnici care te vor ajuta să iei fiecare zi pe rând, să înveți câte ceva cu bucurie din fiecare experiență și să construiești viața pe care ți-o dorești.