Servicii

Ședințe individuale de dezvoltare personală

Ești în locul potrivit dacă te afli în căutarea unor ședințe individuale de dezvoltare personală mentală și emoțională, personalizate în funcție de nevoile tale. Te susțin cu bucurie, empatie, răbdare și profesionalism pe tot parcursul procesului tău de autocunoaștere și implementăm împreună în viața de zi cu zi metode simple și eficiente care să te ajute să dezvolți atitudini și comportamente noi chiar și în fața celor mai complexe experiențe.

Ședințele durează 50 de minute si se desfășoară fie la cabinet, dacă preferi să existe și o conexiune fizică (în această perioadă vom respecta toate măsurile pentru a fi în siguranță), fie online - pe Whatsapp cu video, pe Zoom sau pe Skype, cu mențiunea că rezultatele și structura ședințelor nu diferă cu nimic față de ședintele la cabinet. Programează acum o ședință pentru a afla cum te pot ajuta.

Programează ședință de dezvoltare personală

Sesiuni individuale de echilibrare energetică

Fiecare dintre noi suntem formați din particule, informație, energie și spirit. Atunci când nu ai la îndemână câteva instrumente care să te ajute să menții un echilibru energetic, multe dintre situațiile cu care te confrunți într-o zi, o săptămână sau o perioadă mai lungă de timp își pot lăsa amprenta asupra ta și poti ajunge să te simți foarte obosit(ă), fără chef de nimic, chiar copleșit(ă) câteodată. În aceste situații îți vine în ajutor echilibrarea energetică, ca o formă de înviorare rapidă, în așa fel încât să îți poți continua drumul cu vigoare și entuziasm.

Sesiunile de echilibrare energetică se desfășoară la distanță.

Programează sesiune de echilibrare energetică

Sesiuni individuale de dezvoltare personala

Esti in locul potrivit daca esti in cautarea unor sesiuni individuale de dezvoltare personala mentala si emotionala, personalizate in functie de nevoile tale. Te sustin cu bucurie, empatie, rabdare si profesionalism pe tot parcursul procesului tau de autocunoastere si implementam impreuna in viata de zi cu zi metode simple si eficiente care sa te ajute sa dezvolti atitudini si comportamente noi chiar si in fata celor mai complexe experiente.

Sesiunile dureaza 50 de minute si se desfasoara fie la cabinet, daca preferi sa existe si o conexiune fizica (in aceasta perioada vom respecta toate masurile pentru a fi in siguranta), fie online - pe Whatsapp cu video, pe Zoom sau pe Skype, cu mentiunea ca rezultatele si structura sedintelor nu difera cu nimic fata de sedintele la cabinet. Programeaza acum o sedinta pentru a afla cum te pot ajuta.

Programează sesiune de dezvoltare personală

Sesiuni individuale de echilibrare energetica

Fiecare dintre noi suntem formati din particule, informatie, energie si spirit. Atunci cand nu ai la indemana cateva instrumente care sa te ajute sa mentii un echilibru energetic, multe dintre situatiile cu care te confrunti intr-o zi, o saptamana sau o perioada mai lunga de timp isi pot lasa amprenta asupra ta si poti ajunge sa te simti foarte obosit(a), fara chef de nimic, chiar coplesit(a) cateodata. In aceste situatii iti vine in ajutor echilibrarea energetica, ca o forma de inviorare rapida, in asa fel incat sa iti poti continua drumul cu vigoare si entuziasm.

Sesiunile de echilibrare energetica se desfasoara la distanta.

Programează sesiune de echilibrare energetică